Concerts en el marc del Dia Mundial de les Persones Refugiades

En benefici a Proactiva OpenArms i Adoratrius

Informació Pràctica
Concerts en el marc del Dia Mundial de les Persones Refugiades

El Museu Marítim acull dos concerts en el marc del Dia Mundial de les Persones Refugiades organitzades per l'Ajuntament de Barcelona. Dimarts 18 de juny té lloc l’òpera la Maternitat d’Elna i dijous 20 de juny és el torn del concert coral Mars d’acollida.


Concert La Maternitat d’Elna
Dimarts 18 de juny
Hora: 21.00
Lloc: Naus Drassanes
Per a més informació:
L’òpera que explica la història de dues mares acollides. Malgrat el refugi que representava Elna, les seves famílies continuaven estan fragmentades i molts éssers estimats continuaven morint en camps de concentració com el d’Argelers o Rivesaltes. A benefici del programa Sicart.cat de Adoratrius.Concert Mars d'acollida? amb la Coral Cantiga
Dijous 20 de juny
Hora: 20.30 h.
Lloc: Naus Drassanes
Per a més informació i donacions cliqueu aquí
ENTRADES ESGOTADES

En motiu del Dia Mundial de les Persones Refugiades el Museu Marítim acull el concert  'Mars d'acollida?', a càrrec de la Coral Cantiga Lluïsos en benefici a Proactiva OpenArms. Espectacle poeticomusical sobre el mar i les persones refugiades. El concert ens acostarà a les sonoritats de dues regions europees llunyanes geogràficament però que tenen en comú dos mars que els envolten i n'apropen les cultures respectives: el Mediterrani i el Bàltic. No podem parlar ni d'estils ni de caràcters comuns en cada àrea; països i cultures diverses ens ofereixen expressions populars ètniques i pròpies. Però això no treu que puguem percebre que tenen trets similars: un estil més líric, potser més poètic i delicat en la música del Bàltic i en canvi més variada (Orient/Occident, i per tant amb influències culturals diverses ) i amb més elements rítmics, sovint de tradició provinent de la dansa, en el cas de la música de la Mediterrània.

Els records i els sentiments de les persones que han d'abandonar la seva llar són el fil del viatge sonor que proposa aquest concert. I ho fa a través de Lorca, Prudenci Bertrana, Lluís Llach, Blanca Llum Vidal, Kavafis, Verdaguer o Espriu. Amb aquest concert la Coral Cantiga promou la reflexió sobre una situació que fuig de tota dignitat humana. Els fons es destinaran a Open Arms.


Activitat en col·laboració amb el programa Barcelona Ciutat Refugi, de l'Ajuntament de Barcelona.  Consulta en aquest enllaç el programa Ciutat RefugiData

  • Del 18/06/2019
  • al 20/06/2019

Horaris

  • De 21:00 a 22:00

Lloc

  • 18 i 20 de juny, de 20:30 a 22:30 Grada Major (nau 4)

Adreçat a

Tots els publics

Idiomes

Català

Places

300 Places

Crèdits

  • OrganitzadorAjuntament de Barcelona