Club de lectura MMB

Hacia los confines del mundo de Harry Thompson

Informació Pràctica
Club de lectura MMB

En aquesta nova sessió del nostre club de lectura l'autor ens relata la trajectòria vital de dos fortes personalitats: Robert FitzRoy i Charles Darwin. Els acompanyarem a bord del Beagle en un viatge, per paratges inexplorats, que marcarà les seves vides per sempre. Viurem el contrast de dos corrents ideològics i la difícil relació d'amistat per culpa de la incompatibilitat de les seves creences. FitzRoy i Darwin dos personatges apassionants. 

L'objectiu d'aquestes sessions que tenen lloc periòdicament a la Biblioteca és el foment de la lectura, l'aprenentatge de nous coneixements i gaudir del plaer de la lectura. Es tracta d'un espai per a l'intercanvi d'idees, opinions, experiències, compartir lectures i impulsar el diàleg al voltant del llibre. Condicions essencials del club: respecte, diversitat i bon humor. Escoltar amb respecte les diverses opinions com a experiència d'aprenentatge per a tothom i acceptar la diverstitat com a benefici comú.

Inscripcions a través d'aquest enllaç

Data

  • 04/05/2019

Horaris

  • De 17:30 a 19:00

Lloc

Preu

  • Gratuït

Adreçat a

Tots els publics

Informació de reserves

Activitat gratuíta amb places limitades. Inscripcions en línia. Per a més informació contacteu a reserves@mmb.cat o bé al telèfon 933 429 920

Idiomes

Castellano / Català

Places

20 Places