3a. TROBADA LOBAS DE MAR. 11 març


Informació Pràctica
3a. TROBADA LOBAS DE MAR. 11 març

El Museu Marítim de Barcelona acull la 3a Trobada del col·lectiu Lobas de Mar

Les reunions de dones navegants que es van iniciar el 2021, es consoliden i celebren la tercera edició a l’MMB amb un programa d’activitats que inclou experiències de navegació i espais de conversa i trobada.

Lobas de Mar té com a objectiu visibilitzar el paper de les dones i ser un punt de trobada i coneixença entre les dones que naveguen sigui professionalment, esportiva o per plaer. 

 

Programa d’activitats 

Omplim el mar de dones

Gaudeix de l’experiència de navegar en diferents embarcacions. Inscripcions fins el 9 de març.

9.30 h. Sortida de navegació a bord del Pailebot Santa Eulàlia  

9.30 h. Sortida de navegació a bord del Bakea

9.30 h. Sortida de navegació a bord del Mundus
10 h. Sortida de navegació a bord d’un Patí Català

Diumenge 12 a les 10.30 h. Sortida de navegació a bord del Charisma

15.30 h. Visita guiada al Museu Marítim de Barcelona amb ulls de dona.  A càrrec de Mireia Mayolas, coordinadora del projecte Dona’m la mar.

17 h. Taula rodona Un mateix mar, moltes maneres de navegar-lo.

Moderada per Laura Quinto, navegant i periodista que produeix el podcast  #donesalmar.

Parlarem de diferents tipus d'embarcacions i quines peculiaritats té cadascuna, amb dones que han navegat i naveguen en elles. 

Lloc: Museu Marítim de Barcelona.

 

Ponents:

Mònica Xufré, amb una àmplia experiència en navegació, es dedica a la restauració, manteniment i venda de velers clàssics a la seva empresa Infoser Nàutic sl.

Pilar Pasanau, regatista oceànica, ha participat en la Mini Transat en quatre ocasions. Actualment, treballa en un vaixell que es dedica a l’ajuda humanitària.

Ingrid Banús, amb una trajectòria molt àmplia en la vela lleugera i en la vela de creuer. Actualment es prepara per participar a la Ocean Globe Race 2023 a bord del White Shadow

Thais Buforn, actriu, traductora, fotògrafa i navegant activista per la defensa del patrimoni nàutic preservant la tradició de la vela llatina.

Anna Pujol , una dels màxims referents del patí català amb un gran palmarès a l'esquena. Actualment és la presidenta l'Adipav, l'Associació Esportiva Internacional de Propietaris de Patins de Vela.

19 h. Espai de trobada: Coneguem-nos!

Moltes de nosaltres ens seguim a les xarxes, hem coincidit breument i tenim ganes de xerrar i compartir experiències. Ho farem al voltant d'una beguda. Mentrestant, les participants que ho vulguin podran participar del vídeo col·lectiu "la primera vegada que vaig navegar", una proposta per visibilitzar que hi ha molts camins per descobrir el mar. 

21 h. Cloenda i comiat

 

INSCRIU-T'HI

 

Organitza: Lobas de Mar en col·laboració amb Museu Marítim de Barcelona i 52 Azul,

Altres col·laboradors:  Barcelona Capital  Nàutica, Real Club Marítim de BarcelonaInfoser Nàutic s.l., Club Patí Vela Barcelona

Data

  • 11/03/2023

Horaris

  • De 10:00 a 21:00

Lloc

Preu

  • Gratuït

Adreçat a

Professional

Idiomes

Català

Places

100 Places

Crèdits

  • Col·laboradorMMB