• A
  •   
  • A
CALENDARI
D'ACTIVITATS

«   »
dl dt dc dj dv ds dg
           
3
4
5
6
9
10
11
13
16
17
19
25
27
29
30
           
Abril 2018Estem a   Inici  >  Recerca  > Revista Drassana

Revista Drassana

El Museu Marítim de Barcelona té per missió la interpretació i difusió de la cultura marítima catalana i mediterrània de forma innovadora, participativa i pròxima a la societat i al territori mitjançant la recerca, conservació i salvaguarda del patrimoni.

El Museu Marítim de Barcelona publica des del 1989 la revista Drassana, que és un dels seus principals mitjans de comunicació i difusió. Amb una periodicitat anual, aquesta revista ha passat per tres èpoques diferents pel que fa al seu disseny i orientació. Des del 2010 la revista Drassana és el mitjà principal de comunicació de l’Observatori Permanent d’Història i Cultura Marítima de la Mediterrània, un instrument de col·laboració entre el Museu Marítim de Barcelona i la Universitat de Barcelona pel foment de la recerca  en el campo de la cultura marítima.

La revista Drassana té una periodicitat anual i admet per a la seva publicació estudis sobre història i cultura marítima. Dintre de la disciplina de la història marítima, té un abast internacional, tot i que preferentment mediterrani, i focalitzant en el camp de les Ciències Socials, amb una mirada pluridisciplinar. Cada número inclou, a les seves pàgines centrals, un dossier monogràfic.

Revista Drassana: revista del Museu Marítim de Barcelona
Barcelona – Publicació anual  - Tercera època

ISSN paper: 0214-2279 

Documentació adjunta

Drassana 23
Drassana 23
 
RECERCA