• A
  •   
  • A
CALENDARI
D'ACTIVITATS

«   »
dl dt dc dj dv ds dg
           
3
4
5
6
9
10
11
13
16
17
19
25
27
29
30
           
Abril 2018Estem a   Inici  >  Qui som  >  cooperació  > Estructures nacionalsXarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana

La Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana és una estructura de cooperació que reuneix museus i entitats que treballen en el camp de la gestió del patrimoni i la cultura marítims a Catalunya. Aquesta estructura té per objectiu promoure la salvaguarda i la protecció del patrimoni marítim, impulsar el seu estudi, contribuir a la seva difusió i sensibilitzar la societat de la seva importància com a part integrant de la nostra cultura i la nostra història.
Els membres de la Xarxa realitzen programes d'actuació conjunta i la promoció de les seves activitats en el litoral català. 


Imprimir


Asociación de Museos y Centros de Patrimonio Cultural Marítimo de España

L’ Asociación de Museos y Centros de Patrimonio Cultural Marítimo de España es configura com una iniciativa que té la voluntat d’aglutinar el major nombre possible d’institucions que difonguin i salvaguardin el patrimoni cultural marítim. Té l’objectiu de protegir, preservar, documentar, investigar, fer créixer i especialment difondre aquest patrimoni en totes les seves vessants: arqueològica, etnogràfica, marítima i documental.

Des de finals de 2008 el Museo Naval de Madrid, el Museo del Mar de Vigo, el Museo Naval de San Sebastián, el Centro de Arqueología Subacuática de Andalucía de Càdis, el Museo Naval de Arqueología Subacuática de Cartagena, ARQUA i el Museu Marítim de Barcelona han treballat en aquesta iniciativa, i fruit d’aquest esforç, s’han adherit a l’Associació set museus més amb la signatura de l’Acta Fundacional i posterior elaboració dels seus estatuts.

Et convidem a conèixer els museus que formen part de l’Associació:


ImprimirQUI SOM