• A
  •   
  • A
CALENDARI
D'ACTIVITATS

«   »
dl dt dc dj dv ds dg
           
3
4
5
6
9
10
11
13
16
17
19
25
27
29
30
           
Abril 2018Estem a   Inici  >  Qui som  >  responsabilitat social  > Projecte Norai

Projecte Norai

NORAI és una iniciativa cultural i de responsabilitat social al voltant de la gastronomia marítima que va néixer el 2010 promoguda pel Museu Marítim de Barcelona, Impulsem SCCL i Fundació Surt, amb el suport de la Fundació Tot Raval. Amb aquest projecte l' MMB vol que la gastronomia marítima entri a formar part de la nova proposta museogràfica i alhora incidir en la millora de la qualitat de vida al barri del Raval, treballant per la formació i la inserció de les persones amb dificultat d’accés al món laboral.

El projecte incorpora, a més, una forta dimensió cultural impulsant programes de recerca i recuperació de la cultura culinària, el consum de proximitat i les accions de difusió per posar en valor aquest patrimoni intangible.

Des dels seus inicis s’estan desenvolupant amb èxit els quatre eixos fonamentals de Norai: Cultural, Comunitari, Socioeducatiu i Empresarial.

Les entitats que conformen NORAI, juntament amb l'empresa de càtering Paradís, acaben de crear el projecte Escota, un servei de càtering socialment responsable. Tots dos projectes impliquen a diferents agents socials i culturals del barri del Raval que treballen des de la proximitat amb un mateix objectiu: facilitar l’accés al món laboral aquelles persones amb més dificultats per fer-ho.

L’èxit de la iniciativa del projecte NORAI impulsa aquest càtering que, a banda d’oferir una formació específica en càtering, també possibilita feina a les persones que participen en el projecte. I és que NORAI ha esdevingut una iniciativa compromesa amb el model de responsabilitat social corporativa de l’MMB, basat en l’aportació social a partir de la cultura marítima, en aquest cas, de la gastronomia marítima.

Per a més informació contacteu per correu electrònic a
informacio@mmb.cat o via telefònica al 933 429 920.


QUI SOM