• A
  •   
  • A

CALENDARI
D'ACTIVITATS

«   »
dl dt dc dj dv ds dg
     
2
5
6
7
9
13
14
15
21
22
26
27
28
       
Febrer 2018Estem a   Inici  >  Premsa

Premsa

El Museu Marítim de Barcelona posa a disposició dels mitjans de comunicació diversos recursos: notes, dossiers de premsa i imatges sobre les diferents exposicions i activitats; i els reculls de premsa de tot el que es diu del museu, per tal de mantenir un flux constant d'informació entre la institució i els mitjans.Hidrarquia: poder i resistència al mar
10/05/2011

El Museu Marítim de Barcelona presenta l'exposició Hidrarquia: poder i resistència al mar, una mostra concebuda en el marc del Loop Festival 2011.

Aquesta exposició audiovisual presta atenció a les jerarquies que conviuen i/o sobreviuen al mar, ja siqui a la costa, a la superfície d'un vaixell o a les profunditats. Una anàlisi realitzada en diferents registres que examina el context cultural, polític, social i econòmic de l'espai marítim.

Les obres se centren en esdeveniments concrets, situacions i mitologies relacionades amb la història marítima tant del passat com del present. D'aquesta manera es mostren les relacions de poder al mar i les formes de resistència i supervivència que s’hi desenvolupen com a resposta.


PREMSA