• A
  •   
  • A

CALENDARI
D'ACTIVITATS

«   »
dl dt dc dj dv ds dg
           
3
4
5
6
9
10
11
13
16
17
19
25
27
29
30
           
Abril 2018Estem a   Inici  >  Premsa

Premsa

El Museu Marítim de Barcelona posa a disposició dels mitjans de comunicació diversos recursos: notes, dossiers de premsa i imatges sobre les diferents exposicions i activitats; i els reculls de premsa de tot el que es diu del museu, per tal de mantenir un flux constant d'informació entre la institució i els mitjans.Jordi Savall i l'MMB col·laboren per la música antiga
08/04/2011

El divendres 6 d’abril el Consorci de les Drassanes Reials i Museu Marítim de Barcelona (MMB) i el Centre Internacional de Música Antiga (Fundació CIMA) han firmat un conveni per a preservar preservar la música antiga i difondre-la al Museu. La signatura ha anat a càrrec del director general de l’MMB, Roger Marcet, i del músic i president de la Fundació CIMA, Jordi Savall.

L’objectiu del conveni de col·laboració entre l’MMB i la Fundació CIMA és promoure i difondre la música antiga al Museu. Amb la signatura d’aquest acord les dues institucions programaran conjuntament concerts, enregistraments, presentacions i altres accions de difusió de la música antiga als espais de les Drassanes Reials, que l’MMB cedeix a la Fundació CIMA de manera indefinida.

Per a més informació consulteu la nota de premsa adjunta.


PREMSA