• A
  •   
  • A
CALENDARI
D'ACTIVITATS

«   »
dl dt dc dj dv ds dg
           
3
4
5
6
9
10
11
13
16
17
19
25
27
29
30
           
Abril 2018Estem a   Inici  >  Notícies i novetats  >  Notícies


Els llums #Ravalkm0 il·luminen l’MMB aquest Nadal
29/11/2017

El Museu Marítim de Barcelona se suma a l’encesa de llums de Nadal, amb la il·luminació de dues façanes que donen accés a l’edifici de les Drassanes Reials.

Seguint la línia de l’any anterior, el Museu Marítim ha apostat per col·laborar amb el projecte #RavalKm0, coproduït per la Fundació Tot Raval i Impulsem. L’objectiu general del projecte #Ravalkm0 és desenvolupar una acció creativa, responsable i compromesa amb el territori on s'il·luminen diferents carrers del barri i edificis, a partir d'un procés de formació, producció i  acompanyament a persones en atur. Tot això desenvolupat dins d’un entorn que fomenta la participació comunitària i el treball en xarxa per part de diverses entitats, institucions i col·lectius.
 
Els llums, conjuntament amb la fabricació  de bosses de roba estampades que reparteixen els comerciants del barri, formen part del projecte #Ravalkm0. Aquest projecte ha permès donar oportunitats formatives i ocupacionals a persones amb risc d’exclusió social que viuen al barri del Raval.

Els arcs d’il·luminació produïts estan inspirats en fotografies de Laia Albert, que ha retratat per aquest projecte a 89 veïns i veïnes, comerciants i treballadors del Raval que mostren diferents vincles entre ells. El disseny dels llums ha estat a càrrec de Curro Claret i Maria Güell.
 
El perfil que il·lumina la façana principal de l’MMB és el retrat de la Montserrat i la Pepa dues paradistes de la Boqueria amb un veí del barri, el Màxim. Tots tres han volgut participar en el projecte i mostrar la seva implicació amb el barri.

Amb  el llum #Ravalkm0 que podeu veure a la façana de l'entrada del Museu durant les festes nadalenques, l’MMB dóna suport a una iniciativa de responsabilitat social del barri, que permet la millora de la convivència i a la inserció social de persones que viuen en risc d’exclusió social.
 

Compartir:
NOTÍCIES I NOVETATS