• A
  •   
  • A
CALENDARI
D'ACTIVITATS

«   »
dl dt dc dj dv ds dg
     
2
5
7
9
13
14
15
21
22
26
27
28
       
Febrer 2018


Estem a   Inici  >  Exposicions

Exposicions virtualsEmbarcacions
Embarcacions

La Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana ha creat aquesta exposició virtual per acostar-vos a les embarcacions tradicionals. En aquest primer producte digital els museus han volgut centrar el tema d’interès en mostrar el patrimoni material i immaterial que existeix al voltant de qualsevol embarcació en aquest cas s’ha centrat el tema al voltant de la pesca tradicional.

Aquesta exposició virtual us permetrà conèixer millor les embarcacions, farem una visita especial a una de les poques embarcacions inscrites en el Catàleg del patrimoni cultural català, la
Lola, llagut de fusta amb aparell llatí que s’utilitzava com a barca auxiliar en la pesca a l’encesa. Es tracta de l’única embarcació d’aquestes característiques conservada a Catalunya que actualment és propietat del Museu Marítim.

A més, també ens endinsarem a la comunitat de la gent de mar tot descobrint tradicions, sabers, imatges d’altres temps, tot un conjunt patrimonial que d’aquesta forma es posa l’abast de la ciutadania. Tots els elements patrimonials que hi veureu estan conservats en els museus de la Xarxa.

Podeu veure l'exposició fent clic a 
Embarcacions 

Imprimir

Compartir:
EXPOSICIONS