• A
  •   
  • A
CALENDARI
D'ACTIVITATS

«   »
dl dt dc dj dv ds dg
           
3
4
5
6
9
10
11
13
16
17
19
25
27
29
30
           
Abril 2018


Estem a   Inici  >  Exposicions

Exposicions temporalsTitanic
Titanic The Exhibition
(23/03/2012 - 30/09/2012)

Sala Marquès de Comillas
Exposició per a tots els públics

Just a temps per commemorar l’any del Centenari de l’Enfonsament del buc RMS Titanic, Titanic The Exhibition arriba al Museu Marítim de Barcelona. L’exposició transporta el visitant al passat i li permet conèixer com va ser l’efímera vida a bord del vaixell, des de la seva concepció i construcció fins a l’estat actual de les restes, gairebé a 4 kilòmetres de profunditat a l’Atlàntic Nord. Els quasi 200 objectes reals, les seves fidels recreacions de les estances interiors del trasatlàntic com els camarots o els passadissos de primera classe, i la manera com es recull la veritable història del vaixell, l’han convertit en una de les exposicions itinerants més visitades del món.

Entre els objectes originals que podem veure, destaquen la llista completa dels passatgers, aprovada i certificada per la White Star Line el 31 de maig de 1912 (l'única conservada en l’actualitat), un tros de carbó de més de 2 quilos de pes (de la sala de calderes núm.1, que va estar funcionant fins a l’últim moment), o les dues cartes originals del Titanic escrites pel seu primer oficial, William Murdoch. Peces de la vaixella de primera classe, la llista original dels cossos recuperats de la tragèdia, llibres, cartes, fotografies, sabates, cartes d’embarcament o una carta de navegació mai exposada abans.

Per realitzar aquesta tasca divulgativa, Titanic, The Exhibition compta amb el seu propi especialista, C.G. Wetterholm, historiador del Titanic durant més de 30 anys i una de les persones que van participar en les expedicions de rescat de les restes del buc al llarg de la dècada dels noranta.

Per a més informació adreceu-vos a Musealia al telèfon 902 231 823.

Horaris
De dilluns a diumenge, de 10 a 20h. A les 20h es vendrà l'última entrada i més tard d’aquesta hora ja no es podrà entrar a l’exposició. Es preveu tancar les taquilles abans de les 20h en cas que l’afluència de públic sigui molt gran.

Preus (amb audioguia inclosa)

General: 12 €

Bonificada: 7 € (menors de 14, estudiants fins a 25, posseïdors del Carnet Jove, majors de 65 i col·lectiu d'aturats). Cal acreditar la condició presentant la identificació corresponent)

Bonificada: 9 € (Treballadors de TV3, socis FNAC, treballadors de la Diputació de Barcelona i membres adults de família nombrosa. Cal acreditar la condició presentant la identificació corresponent)

Bonificada: 9 €. Socis del Club TR3SC. Possibilitat de comprar un màxim de 4 entrades. La promoció sols s'aplica a la tarifa general d'adult(no a la tarifa bonificada). Cal comprar les entrades a les taquilles del Museu.

Grups: 9 € (mínim 20 persones. Cal reservar )

Menors de 7 anys amb audioguia : 3 € / Menors de 7 anys sense audioguia: gratuït.

Gratuït: Socis Club Fundación Titanic, membres de l'Associació d'Amics de l'MMB, membres de l'Associació de Museòlegs de Catalunya, membres de l'ICOM, professors de les escoles de la Generalitat de Catalunya i treballadors del Consorci de Patrimoni de Sitges. En tots els casos cal acreditar la condició amb el carnet corresponent i la gratuïtat és només pel titular.

Els descomptes no són acumulables i únicament es poden utilitzar a una sola entrada d'adult.

Grups
Sols es fan reserves per a grups, a partir de 20 persones.Cal contactar amb
reserves.mmaritim@diba.cat o bé al telèfon 933 429 929

Audioguia (inclosa en el preu d'entrada)
Disponible en 12 idiomes: castellà, català, portuguès, anglès, francès, alemany, italià, danès, suec, noruec, finlandès i rus.
Per a persones amb discapacitat auditiva disposem de la transcripció de l'audioguia (català i castellà). Es recomana avisar amb antelació per tal de garantitzar la disponibilitat de la transcripció.

Venda d'entrades
Es poden adquirir a les taquilles de l'exposició el mateix dia de la visita. Per fer la visita un altre dia caldrà comprar-les online, a partir del 12 de març a
www.titanic.eu. La compra d'entrada anticipada no implica l'accés immediat a l'exposició.

Visites guiades
No n'hi ha. La visita es fa amb l'audioguia.

Activitats

Paral·lelament a l'exposició s'ha programat un ampli ventall d'activitats adreçades a diferents tipus de públic. Les trobareu a la secció d'
activitats Titanic.

Activitats per a escoles
Les trobareu a la secció
Titanic per a escoles

Sopars de Norai: Els transatlàntics
Trobareu tota la informació a la secció
Sopars de Norai: Els transatlàntics

Sopar de gala

El 14 d'abril tindrà lloc un sopar de gala. Per reservar plaça contacteu amb la Fundación Titanic a club@fundaciontitanic.com o bé al telèfon 902 231 823.

Activitats accessibles
Visita adaptada

Accessibilitat del recinte
Totes les instal·lacions estan adaptades per a persones amb discapacitats físiques, així com per cotxets de bebé.

Catàleg de l'exposició
El preu de venda del catàleg és 20,80 €. Es pot adquirir a la botiga de l'MMB.


Per motius de conservació i drets d'imatge està prohibit l'ús de càmeres fotogràfiques, càmeres de video o telèfons mòbils a l'interior de l'exposició. 


Imprimir

Compartir:
EXPOSICIONS