• A
  •   
  • A
CALENDARI
D'ACTIVITATS

«   »
dl dt dc dj dv ds dg
           
3
4
5
6
9
10
11
13
16
17
19
25
27
29
30
           
Abril 2018


Estem a   Inici  >  Exposicions

Exposicions temporalsEns guiem pel passat
Ens guiem pel passat
(09/04/2018 - 22/04/2018)

Vestíbul. Accés gratuït

L'MMB us presenta aquesta exposició que recull tot el procés d'aprenentatge dut a terme per l'alumnat de 6è de primària de l'escola Jacint Verdaguer, sobre els grans descobriments geogràfics dels segles XVI i XVII.

Hi podreu veure les reproduccions d’alguns dels instruments de navegació que feien servir els navegants de l’època dels grans descobriments geogràfics: quadrants i compassos; a més, emulant la feina de reproduir els territoris descoberts. Es van inspirar en la observació dels objectes originals per fer les seves reproduccions, i tot el projecte es va complementar amb la visita al Museu Marítim, en què van poder manipular reproduccions d’altres instruments de navegació de la mateixa època (sondalesses, corredores de barqueta, astrolabis...).

L’exposició va ser comissariada pels mateixos alumnes. El conjunt d’alumnes va redactar i traduir els textos, va fer la tria de les peces seleccionades i, des del dia de la seva inauguració, s’han convertit en cómplices del museu perquè vinguin acompanyats dels seus amics i familiars i els facin una visita guiada a una exposició de la qual en són els principals protagonistes.


Aquesta exposició forma part del projecte 'Apadrina el teu equipament', impulsat per la Fundació Tot Raval i 10 equipaments culturals i centres educatius del barri del Raval, amb  l’objectiu d’apropar l’oferta cultural del barri als estudiants i les seves famílies.Imprimir

Compartir:
EXPOSICIONS