• A
  •   
  • A
CALENDARI
D'ACTIVITATS

«   »
dl dt dc dj dv ds dg
           
2
3
4
6
10
11
12
13
17
18
19
20
23
24
27
29
30
31
         
Octubre 2017Estem a   Inici  >  Activitats

ActivitatsIl·luminació de les muralles de les Drassanes
Els dissabtes les muralles de les Drassanes són blaves
(21/10/2017 - 30/12/2017)

Tots els dissabtes les muralles de les Drassanes es vesteixen de blau. Amb aquesta acció, duta a terme per l’Àrea d’Ecologia, urbanisme i mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, es posa en valor el patrimoni arquitectònic de les muralles de les Drassanes i el portal de Santa Madrona, l’única fortificació medieval de la ciutat que s’ha conservat fins als nostres dies.

Us proposem passejar per aquest bell indret, que forma part del conjunt arquitectònic de les Drassanes de Barcelona, seu de l'MMB, i gaudir de la il·luminació del conjunt arquitectònic que personalitza el monument.

Dates: tots els dissabtes
Hora: de 21 a 24 h
Lloc: Muralles del Baluard. Avinguda del Paral·lel


[+info]

Imprimir

Compartir:


Visita adaptada al Festival DOCfield
Visita comentada a l’exposició Èxode: vida i mort a la ruta cap a Europa
(28/10/2017)

Amb motiu de l’exhibició del Festival DOCfield a l’MMB, organitzem una visita guiada per a persones amb discapacitat visual a l’exposició Èxode: vida i mort a la ruta cap Europa. La visita tindrà dues parts: a la primera es descriuran les fotografies de Ricard Garcia Vilanova i Karlos Zurutuza que mostren les condicions de vida de milers de refugiats i migrants que en sòl libanès sobreviuen esperant la seva oportunitat d’arribar a Europa. La segona part de la visita girarà al voltant de les fotografies de periodistes nacionals i internacionals que mostren la tasca de l’ONG catalana Proactiva Open Arms, rescatant els refugiats que intenten arribar a Europa tot fugint dels conflictes bèl·lics.

Data: 28 d'octubre
Hora: 10 h
Lloc: Espai Mirador
Activitat gratuïta. Imprescindible fer reserva prèvia a
reserves@mmb.cat o bé al telèfon 933 429 929


[+info]

Imprimir

Compartir:ACTIVITATS