• A
  •   
  • A
CALENDARI
D'ACTIVITATS

«   »
dl dt dc dj dv ds dg
           
2
3
4
6
10
11
12
13
17
18
19
20
23
24
27
29
30
31
         
Octubre 2017Estem a   Inici  >  Activitats

ActivitatsBreus
Breus. Performance teatral a l'entorn dels refugiats
(21/10/2017)

Breus és un muntatge teatral sobre els refugiats que parteix de la comprovació que la necessitat de marxar és cada vegada més intensa en les societats actuals d'arreu del món. Necessitats de fugir, de trobar una sortida, d'intentar viure en lloc de sobreviure. Amb aquesta obra ens endinsem en la intimitat de tres casos particulars, entrem en les seves llars poc abans que deixin de ser-ho. Emigrants, refugiats, expatriats..., tots sota l'etiqueta d'immigrant en els països d'arribada, ens obren la porta a la seva humanitat just abans de deixar-la enrere i convertir-se, tal vegada, tan sols en una xifra.

Aquest espectacle teatral està realitzat per la companyia Sargantana.

Data: 21 d'octubre
Hora: de 19 a 20.30h
Preu: activitat gratuïta, taquilla inversa 

[+info]

Imprimir

Compartir:


Il·luminació de les muralles de les Drassanes
Els dissabtes les muralles de les Drassanes són blaves
(21/10/2017 - 30/12/2017)

Tots els dissabtes les muralles de les Drassanes es vesteixen de blau. Amb aquesta acció, duta a terme per l’Àrea d’Ecologia, urbanisme i mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, es posa en valor el patrimoni arquitectònic de les muralles de les Drassanes i el portal de Santa Madrona, l’única fortificació medieval de la ciutat que s’ha conservat fins als nostres dies.

Us proposem passejar per aquest bell indret, que forma part del conjunt arquitectònic de les Drassanes de Barcelona, seu de l'MMB, i gaudir de la il·luminació del conjunt arquitectònic que personalitza el monument.

Dates: tots els dissabtes
Hora: de 21 a 24 h
Lloc: Muralles del Baluard. Avinguda del Paral·lel


[+info]

Imprimir

Compartir:ACTIVITATS