• A
  •   
  • A
CALENDARI
D'ACTIVITATS

«   »
dl dt dc dj dv ds dg
3
4
5
7
8
9
10
11
12
15
22
23
25
26
       
Desembre 2014Estem a   Inici  >  Activitats  > Cursos, jornades i congressos

Cursos, jornades i congressosEls cels de les estacions
Els cels de les estacions
(19/12/2014)

Última sessió del cicle de xerrades al planetari digital de l’MMB per conèixer com és el cel de l’hemisferi nord en cada una de les estacions de l’any. Es donaran a conèixer conceptes d’astronomia vinculats a la navegació.

El cel d'hivern. 19 de desembre, de 19 a 21h

Preu: 
10 € 
Inscripcions
[+info]

Imprimir

Compartir:


Com gestionar projecte educatiu
Com gestionar un projecte educatiu d'un equipament cultural?
(15/01/2015 - 16/01/2015)

Aquest curs, que organitza l'Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya i el Museu Marítim de Barcelona, té per objectiu oferir una introducció als elements que configuren la gestió d’un projecte educatiu proporcionant una perspectiva general sobre la metodologia, els factors clau i els recursos que cal tenir en compte en la creació i la posada en funcionament d’aquest tipus de projectes.

Les sessions combinaran l’exposició de les bases conceptuals que defineixen el funcionament i la gestió dels projectes educatius amb l’exposició de casos pràctics. A partir del recorregut i l’anàlisi dels casos pràctics es traçaran les pautes i es definiran els aspectes generals que cal considerar a l’hora de desenvolupar un servei educatiu des d’un equipament cultural.

Adreçat a p
rofessionals de la gestió cultural de qualsevol àmbit o especialitat i a altres professionals del sector cultural interessats en adquirir coneixements genèrics sobre la gestió de projectes educatius.

Consulteu el programa del curs en els documents adjunts.

Dates: 15 i 16 de gener, de 16 a 20 h
Inscripcions: 
Cal inscriure-s’hi mitjançant el formulari en línia del web de l’APGCC: www.gestorcultural.orgEl termini d’inscripcions finalitza el dimarts 13 de gener.

[+info]

Imprimir


Compartir:ACTIVITATS