• A
  •   
  • A
CALENDARI
D'ACTIVITATS

«   »
dl dt dc dj dv ds dg
 
1
2
4
5
7
8
9
11
12
14
15
16
17
19
21
22
23
24
25
26
28
29
30
       
Setembre 2015Estem a   Inici  >  Activitats  > Cursos, jornades i congressos

Cursos, jornades i congressosInstantànies 2015
Instantànies de mar- Cursos i tallers de fotografia de mar
(16/07/2015 - 11/10/2015)

El Museu Marítim de Barcelona organitza un programa de cursos i tallers de fotografia de mar, destinats al públic interessat a aprendre o millorar la tècnica i la composició de la fotografia a bord d’una embarcació, així com la relació del fotògraf amb el medi marí.

Les sessions seran impartides per Diego Yriarte, fotògraf i periodista especialitzat en nàutica i professor de fotografia. Les nocions teòriques es desenvoluparan en el museu. En la majoria d’aquestes activitats, les classes de mar s’impartiran a bord de dues de les embarcacions de la flota tradicional del Museu Marítim: el pailebot Santa Eulàlia i el bot de pràctics Pollux.

Les places són limitades en totes les activitats. La realització dels cursos i tallers està supeditada a un nombre mínim de participants.

Als documents adjunts hi trobareu el programa amb la informació detallada de tots els cursos.

Els cursos compten amb la col·laboració de Casanovafoto, la Federació Catalana de Vela i el Centre Municipal de Vela.

Pròxim curs: 
Taller quan cau la nit. 10 i 11 d'octubre[+info]

Imprimir


Compartir:V Jornada de la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana
(01/10/2015 - 01/10/2015)

La Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana, de la qual el Museu de la Pesca n’és membre, organitza en col·laboració amb el Museu Marítim de Barcelona una jornada destinada a la formació i a l’actualització dels coneixements i les habilitats dels professionals dels museus i de totes aquelles persones que hi puguin estar interessades.


La jornada d’enguany aborda el tema de la documentació de col·leccions. Avui en dia els usuaris tenen accés a una part d’aquests fons a través de webs especialitzades, però som conscients de la importància de la tasca de documentar bé les col·leccions, perquè és un potencial que ha d’estar a l’abast de la recerca i el coneixement.


El proper mes d’octubre experts en documentació i professionals de museus discutiran sobre maneres d’informar sobre i difondre millor el patrimoni custodiat i quines són les receptes per implicar els usuaris en aquests processos.


Lloc: Capella del Carme. Mossèn Costa, 25. Palamós

Jornada gratuïta. Places limitades
Menú degustació: 15 €

Informació i inscripcions


 


[+info]

Imprimir


Compartir:ACTIVITATS