• A
  •   
  • A
CALENDARI
D'ACTIVITATS

«   »
dl dt dc dj dv ds dg
           
3
4
5
6
9
10
11
13
16
17
19
25
27
29
30
           
Abril 2018Estem a   Inici  >  Activitats

ActivitatsEscala a BCN
Escala a Barcelona
(18/03/2016 - 20/03/2016)

Festa de la cultura marítima al port
18, 19 i 20 de març 

El Port de Barcelona acull per primera vegada Escala a Barcelona, Festa de la Cultura Marítima per donar a conèixer i promoure la nostra cultura i patrimoni marítims.

Durant tres dies, un gran nombre d’embarcacions tradicionals catalanes i grans velers faran estada a Barcelona, per tal que el públic general pugui gaudir d’aquest patrimoni. A més, hi haurà estands amb presència d'entitats ciutadanes, programació de tallers i activitats relacionades amb la cultura marítima, gastronomia, actuacions, etc.

La iniciativa neix arran de la col·laboració que s'ha establert amb el Festival Escale à Sète que se celebra del 22 al 28 de març. Tots dos festivals tenen l'objectiu d'iniciar de forma conjunta un projecte que impulsi la cultura marítima de les dues ciutats i els dos territoris: Occitània i Catalunya. El Museu Marítim de Barcelona, el Port de Barcelona, el Consorci el Far, i la Fundació Navegació Oceànica Barcelona, organitzen Escala a Barcelona amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, de l’Autoritat Portuària de Barcelona i de diverses entitats locals de la nostra ciutat.

Escala a Barcelona es tanca amb la sortida de les embarcacions participants rumb a Seta, recuperant així una ruta històrica, la del comerç de cítrics entre les costes del llevant de la península Ibèrica o les Illes Balears i el sud de França.

La Travessa Santa Eulàlia –Ruta dels Cítrics– arribarà a Seta el 22 de març i durant sis dies aquesta vila celebrarà el Festival Marítim Escale à Sète, on Catalunya és el país convidat. El village català comptarà amb la presència d’embarcacions tradicionals, mostra d'entitats i activitats pròpies de la cultura marítima catalana.

Imprimir


Compartir:
ACTIVITATS